Hemma igen ;)

Hej ;)

Har inte orkat skriva på länge :(
men i tisdags kom sandra upp till mig i norrtälje på mitt landställe med sin mamma & dom stanna till torsdag .
Sen jag shoppat med mamma i norrtälje .
Men nu är jag hemma på värmdö igen , softsoft ;)
Smsa om ni vill träffas ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla film <3

pussar

här är jag & vicki när vi var påväg hem från grönan ;


vilken mobil? ;)

hej bloggen !

Imorgon ska jag & mamma åka in till stan i norrtälje & handla mat till sandra & hennes mamma kommer .
Och sen ska vi gå in i affären där jag köpte den blåa mobilen som pajade , ni vet .
Om dom kan laga den så får jag vänta , vet inte hur länge , menmen .
Men om jag får pengarna tillbaka , så ska jag köpa en annan mobil .
Jag är sugen på denhär ;) :  K660i


Jag har velat ha den i ett halv år  ;)<3
hoppas inte alla har en sån .
Om den inte finns inne så ska jag nog köpa nya W995 denhär :



den finns ju i röd & vit också .
Men om jag köper den vill jag nog ha den i svart ;)<3

Pussar

MALIN @ HOME

Hej gymms :)
Fan vad jag har saknat er .
Men det var skönt att komma iväg .
Tog med datan , men jag loggade bara in en snabbis igår , för det var så dåligt batteri till den .
Men nu är jag hääär !
På tisdag kommer sandra upp hit till landet , det blir väldans skojj .
Men nu ska jag äta lunch , skriver ikväll troligt vis .
Pussar <3

Här är en bild på mig när sandra skulle tälta hos mig , ni vet dendär lördagen , förra veckan .


och här är en på sandra <3


HELGEN

Hej kärleksungar .

Förlåt att jag är så dålig på att skriva varje dag , men jag hade skit mycket att göra förra veckan , och i helgen var jag typ aldrig hemma förutom när jag sov .
okej , vi börjar såhär . Jag åkte hem från landet i fredags .
På Fredagen : ... träffade jag emelie , direkt när jag kom hem från landet . Vi hade skit kul , vi åkte till eriksdalsbadet , först badade vi i utomhusbadet , men det va så kallt i luften så vi gick in till äventyrsdelen . Och badade , och försäkte hitta sociala ****** , emelie vet vad jag menar . Sen gick vi till hemköp och jag köpte Toffiee eller hur det stavas , sen åt vi de , emelie tog min buss hem och hon gick av i ålstäket och blev hämtad och jag åkte vidare till stavsnäs .

Lördag : Träffade sandra , sen åkte vi och fikade i nollan , och sen vid sex tiden tog vi bussen till gurra centrum och köpte godis till kvällen . Och sen tog vi bussen hem och gick hem till sandra och hämtade hennes grejer & hennes tält som man kan sova 5 pers i , sen cyklade vi hem till mig och åt tacos sen vid typ 9 tog vi upp tältet eller sandra rättare sagt , jag gick typ bara runt och asgarva , haha :D , sen blåste vi upp våra luftmadrasser och hämtade typ tio filtar och sen vid typ 1 gick vi ut och la oss , och sen spådde sandra mig i typ 2 timmar & sen försökte vi somna men det gick inte så vi proppade i oss as mycke godis och sen vid halv 4 - 4 tiden så somna vi .


Söndag : Jag & sandra ställde klockan i tältet på halv 8 , vi typ låg med ögonen halvöppna och var skit trötta , vi sov i ungefär 4 timmar . Sen gick vi upp och tog ner tältet & sen satte vi oss vid datan , sen åt vi frukost & sen vid typ 11 kom sandras pappa och hämta henne , och sen vid halv 1 tog jag bussen till slussen . Och tog färjan till djugår´n , och gick in på grönan med mitt guldkort , och sen väntade jag på Vicki , Josse (vickis storasyster) och deras pappa . Vi åkte mycket , och åt lunch , sen tog vi en glass . Dom bor på rindö så dom tog deras båt till grönan , så jag slapp ta färjan till slussen som dom släppte av mig brevid djurgårdsfärjan med deras båt , sen gick jag och tog stavsnäsbussen hem . Och åt stek , potatis & sås när jag kom hem . Sen satt jag vid datan hela kvällen och  nästan hela natten .

Måndag : Jag vaknade halv 1 , sen hämtade mamma mig vid 1 och vi åkte till landet , och sen när vi kom dit skjutsade mamma mig direkt till stallet och där var jag barnvakt till viktor . Sen åkte jag hem och typ åt middag och sen satt jag vid datan , och sen la jag mig ganska tidigt eftersom att jag går upp så tidigt varje morgon bara för att va barnvakt .

Idag : Gick upp halv åtta av att klockan ringde sen åt jag frukost & fixa mig och sen åkte jag till stallet , VAR BARNVAKT FÖR 1000000 gången , undra hur många inlägg jag har skrivit det i? , orkar inte räkna :P . Men i allafall , sen typ matade jag honom , och sen åkte jag hem vid sex och åt middag med mami . Och nu kollar jag på allsång på skansen . Fast mest sitter jag vid datan . Sen ska jag lägga mig , men inte ännu såklart .

Imorgon kommer mammas bästavän typ , och hon har 2 döttrar som heter Madde & Filippa . Madde är ett halvår yngre än mig & filippa är 15 och så har dom en lillebrorsa som heter Ludwig som är 8 månader . Vi ska bada med dom , och grilla & sen ska dom slagga över här tror jag .
Men nu ska jag va social ...

Pussen !

justfan , ska säga det innan jag glömmer de .
På torsdag åker jag ut med båten & är på båten till söndag , jag mamma , hennes kille & deras 2 kompisar Anna & Håkan ska åka , men dom två har en egen segelbåt vi har en stor motorbåt . Jag har ett eget rum :D . inte stort alls , men jag har 2 sängar , ett bord , ja . Haha :D och en lucka som jag kan hoppa upp & ner ur , thihi , jag är lättroad (a) .


TESTA

Kära Ellinore Holmstedt För det första vill jag säga att Emelie Aura  är den bästa vän jag haft, och att Farmor är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Ivana Gligoric och Lanna Gligoric gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att   får ett lyckligt liv tillsammans med Melanie Jacobsson . Jag vill säga tack till Oliver Björklund för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Pappa mobil . Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Philip Columbus tog sitt liv. Snälla, Robin Gustavsson  sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Rosanna Desewffy och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Sandra Wahlsten  som kommer i 130 km/h i en blå Opel. Jag vill också meddela mitt hat mot Taxi eftersom hon varit otrogen mot min käraste Mamma  . Jag vet att Thilda kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Elin Österberg  för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Viktoria Lange och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen simone rydberg.

Prova du med 

Ta fram din mobil tryck neråt i din kontaktlista och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

Fuska inte!


HELLUUU

Hellu .

Igår badade vi iallafall , det blev fint väder :)
Det var 25 grader i vattnet .
Sen gick jag upp & satte mig med mamma & viktors mamma & hans mormor & morfar för det blev kallt och stå på strandkanten & hålla koll på två skrikande ungar . Och sen kom viktor upp , och satte sig i mitt knä , fan vad söt han va & sen somnade han där i sin morgonrock och nappen i munnen (a) .
Idag tog jag hand om Viktor & en annan bebis som heter Karl-Hugo XD haha .
Ikväll ska vi grilla , och kolla på sommarkrysset . Och efter de så ska vi kolla på " Vi hade i allafall tur med vädret" asså tvåan . Men jag har sätt den en gång , men jag kommer väl se på den ändå & chatta med älsklingen samtidigt (a) <3

Men nu ska jag göra en cappotchino (stavning)?
Mums !

Ja , cappotchinomaskinen nästa !

Pussen !

Norrtälje

tjänna'

Jag vakande halv tio av väckarklockan , skulle ju bada med viktor idag , men det blev ändrade planer eftersom det regnar , asså dissa metrologer . Det skulle va as soligt & fint väder idag men nej .?
man ba tack .
sitter i bilen med bärbara datan , väntar på att Viktor & hans kusin Albin som är ett år äldre än honom ska komma , för jag , mamma , viktor , albin &  deras mormor & viktors mamma ska in till stan i norrtälje & typ göra nåt kul eftersom att det inte regnar . vet faktiskt inte vad , men får väl se rå  .

Men fäääään vad jag saknar Emelie! jag vill få ett dampskrattanfall & de får jag bara med underbara E ! ;) <3

Pussen !


......

Hejhej ;)

Har tråkigt , väntar på att en viss person ska logga in på msn , <3
Imorgon ska jag bada med mamma , och så ska vi ta med viktor till stranden .
Ska kolla på oskyldigt dömd sen , sen ska jag nog lägga mig för jag ska upp tidigt imorn ju .
Men imorgon vet jag inte riktigt när jag skriver , om jag hinner med ett litet inlägg innan stranden eller så skriver jag imornkväll , vi får se . :)
<3
 Pussen !


Barnvakt

Shääna .

Gick upp skittidigt , runt åtta .
För jag skulle till stallet & va barnvakt till Viktor .
Jag har faktiskt åkt traktor idag , me like ;) .
Nej , men viktors morfar äger ju stallet med viktors mamma .
och då typ åkte vi och tömde hästskit med traktorn ;) viktor tyckte de va as coolt  :) .
Haha
men jag skriver ikväll!
pussen !  

vad ska jag välja? (;

Hejhej .
Sorry att ni inte har hört något av mig på sista tiden , men vem sitter inne när det är mellan 22 - 28 grader!? i och för sig så har jag ju min bärbara dator med den laddar ur så fort om jag sitter ute & solar .
Men nu är jag tillbaka , kanske bloggar lite mer sällan nu när det är varmt , men det kan ni smälta va? (;
nog om det .
Jag sitter i bilen i norrtälje , och väntar på att viktor ( lilla bebisen ni vet ) ska komma med hans mamma . Sitter här med datan , tog med den i fall dom blir sena , jag gjorde ett klokt val (; .
Jag har väääääldans tråkigt .
Men jag satt & funderade på en grej . Jag flyttar ju till nacka i augusti så jag kommer bo varannan vecka i nacka & hemmesta den andra .. och då ska jag få en data av pappa . (: antingen en bärbar eller en stationär (fast) data . Det har jag svårt att välja vilken , men det blir förhoppningsvis en bärbar .
och som ni vet är ju min mobil paj dendär blåa och jag har fortfarande den gamla rosa som jag hade i fyran . Men jag ska få en ny snart tror jag av mamma . Antingen går den blåa på garanti eller så får vi väl köpa en ny .
Men jag vet inte var min Ipod är "/ . Har typ letat
ÖVERALLT!    blir så suuur .
Men jag ska försöka lura mig till en Ipod touch . Jag behöver muusik fan ! (;
Vad är livet utan muuuuuusic ?  (;
Men nu ska jag sola benen .
Pussen !


RSS 2.0